Если у Вас есть проблемы с деньгами, прочитайте молитву Николаю Чудотворцу и распрощайтесь с финансовым кризисом!!!

Когда наступают трудные времена, человек почаще всего обращается к Богу. Есть много молитв, которые помогают решить разные проблемы. Посреди их молитва Николаю Чудотворцу занимает ключевое пространство. Этот святой славился благородством, мог отправить благодать страждущим и всем, кто оказался в плачевной ситуации. На данный момент он тоже помогает тем, кому нужна вещественная помощь, просто стоит хранить веру в сердечко.

Отче наш Отче наш, иже еси на небесех, да святится имя Твое; да приидет Царствие Твое; да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, яко же и мы оставляем должникам нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от коварного. Яко Твое есть Королевство, и сила, и слава во веки. Аминь.

 

Молитва Николаю Чудотворцу (1-ый вариант)

О всехвальный, величавый чудотворец, святителю Христов, отче Николае! Молим тя, буди надежда всех христиан, верных защитить, алчущих кормитель, рыдающих веселие, болящих доктор, по морю плавающих управитель, убогих и сирых писатель и всем скорый ассистент и покровитель, да мирное зде поживем житие и да сподобимся видети славу избранных Божиих на небеси и с ними непрестанно воспевати одного в Троице поколоняемого Бога во веки веков. Аминь.

Молитва Николаю Чудотворцу (2-ой вариант)

О величавый заступниче, архиерею Божий, Николае преблаженне, иже подсолнечную осиявый чудесы, призывающим же тя скорый услышатель является, их же присно предваряеши и спасаеши, и избавляеши, и от бед всяческих изъимаеши, от Бога данною ти чудес и даров благодатью! Услыши мя недостойного, с верою тя призывающа и молебное для тебя приносила пение; для тебя бо ходатая на умиление ко Христу предлагаю. О пресловущий в волшебен, святителем высото! яко имеет дерзновение, скоро Владыце предстали, и преподобнии свои руце молебне к Нему простри о мне грешнем, и от Него щедроты благости подаждь ми, и приими мя в свое заступление; и от всех бед и зол мя избави, от нашествия противников видимых и невидимых свобождая, и тех всех наветы и злохитрства погубляя, и борющих мя во всей жизни моей отражая; прегрешением же моим прощение испроси, и спасена мя Христу представи и Царствия Небесного сподоби улучити за огромное количество того человеколюбия, ему подобает всяка слава, честь и поклонение, со безначальным его Отцем, и с Пресвятым и Благим и Животворящим Духом, сейчас и присно и во веки веков.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *